FYSIOKONCEPT FÖR VERKSAMHETER

I en verksamhet med många hästar kan det vara svårt att få ekonomiskt utrymme till regelbunden behandling av varje häst. Samtidigt vet jag av egen erfarenhet hur svårt det är att budgetera för sjukvård och att veterinärkostnader kan springa iväg snabbt om man har otur.

Jag vill därför erbjuda ridskolor och andra verksamheter ett friskvårdsupplägg där målsättningen är att jag successivt över tid blir bekant med alla eller flera av verksamhetens hästar och kan göra nytta där det behövs som mest utan att man behöver betala en hel behandling per varje häst.

Vi bestämmer ett intervall som passar er (beroende på antal hästar och ert behov), kanske en förmiddag/månad. Ni faktureras då en timkostnad för dessa timmar och kan disponera denna tid hur ni vill. När jag får en bild av hästbeståndet kan vi tillsammans lägga upp en plan för hur ofta respektive häst behöver behandling. Några kanske ska prioriteras mer frekvent än andra och några kanske inte behöver det alls. Hittar vi specifika problemområden på vissa hästar kan vi efter hand fokusera på enbart dessa och behöver då inte göra en helkroppsbehandling vid varje tillfälle. Jag vill att det ska vara ett
ekonomiskt hållbart alternativ för ridskolorna att ta terapeutisk hjälp.

PRIS & INTERVALLER
  • 1-4 gånger per månad
  • 3-5 h per tillfälle
650 kr/h inklusive 25% moms